Alexandru Ioan Despina scrie pe blogul lui despre cartea lui Marian Coman, Fingers and other fantastic stories.

Adrian Buzdugan (cu Capela excomunicaților, Humanitas, 2010) și Oliviu Crâznic (cu …și la sfîrșit a mai rămas coșmarul, Vremea, 2010) sînt pe listele supuse votului de Agenția de carte, ca o avanpremieră la Premiile Asociației Scriitorilor București pentru 2010. Categoria la care participă cei doi este cea de Debut.

Nu știm la ce ajută acest vot, care-i este scopul, dar vom avea totuși o imagine a receptării acestor cărți de publicul cititor. Dacă încă nu ați votat, puteți s-o mai faceți pînă la 13 octombrie, ora 21.00.


Pe site-ul SRSFF poate fi urmărită înregistrarea emisiunii tv Știință și imaginație (TVRM) din 8 august a.c. în care Alexandru Mironov i-a avut ca invitați pe Cristian-Mihail Teodorescu și Eugen Lenghel.

O altă înregistrare tv (de la televiziunea suedeză Swedish Educational Broadcasting, de astă dată) către care site-ul SRSFF pune un link este cea a dezbaterii din cadrul Eurocon 2011, la care au participat Cristian-Mihail Teodorescu și Marian Truță. Mai multe amănunte despre înregistrare aici.

Pe același site este publicată proză de Victor Martin („Lumea zăbrelelor de pușcărie“) și Camelia Pantazi Tudor („Regăsire“).

 

One Response to Filme, povestiri, recenzii

  1. A. Buzdugan says:

    Zau ca ar iesi un pamflet pe cinste despre aceasta “imagine a receptarii acestor carti de catre publicul cititor” la care se depune atata efort! Pacat ca n-am cum sa-l scriu deoarece sunt implicat (fara voie), nu pot decat sa rad sanatos si sa recomand votul doar celor care au citit!
    Felicitari debutantilor care au adunat pana acum de doua ori mai multe voturi decat greii de la sectiunea “Eseu, memorialistica si jurnale” ! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>