Millennium Books a încheiat un contract de parteneriat cu TexaRom LLC, firma prietenilor noştri Kelly şi Bogdan Bucheru, pentru editarea volumelor publicate de noi în format digital şi distribuţia lor prin intermediul celor mai importante librării online din lume. De ieri putem raporta cu mîndrie un prim rezultat concret.

POVESTIRI FANTASTICE, culegerea care adună laolaltă cele mai bune poveşti ale lui Michael Haulică, este disponibilă de-acum şi în format electronic, deocamdată numai pentru posesorii de Kindle (dar vor urma şi alte formate cît de curînd, vă vom ţine la curent), pe Amazon.com, Amazon.co.uk şi Amazon.de.

Desigur, dacă sînteţi adepţii fideli ai cărţii tipărite, volumul poate fi achiziţionat şi în formatul pe copaci morţi, aici.

În zilele ce vor urma, şi în continuare pînă la sfîrşitul anului, TexaRom va publica, în colaborare cu Millennium, peste douăzeci de titluri, care mai de care mai ademenitoare pentru amatorii de F&SF de bună calitate de la noi. Vă vom anunţa pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.

 

One Response to Michael Haulică pe Amazon

  1. [...] Mai multe detalii pe site-ul Galileo Online. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>